Zwanger

Zwangerschapsfotoshoot


Zwanger zijn, een hele bijzondere periode in je leven. Dromen van het nieuwe leven dat je bij je draagt. Het gaat zo snel, daarom is het zo mooi om van deze bijzondere periode een prachtige zwangerschapsfotoshoot te laten maken.


Fotojet heeft al ruim 18 jaar ervaring met zwangerschapsfotografie. In de tijd dat het nog helemaal niet zo gewoon was om een foto van je zwangere buik te laten maken, was Fotojet daar al volop mee bezig. Vanuit het hele land wisten de zwangere dames Fotojet al te vinden, toen nog in de Kop van Noord-Holland, nu al enige tijd in Ede.


Een zwangerschapfotoshoot wordt gedaan tussen de 32 en 36 weken. Dit omdat de buik dan mooi rond is en meestal is de baby nog niet ingedaald. Tijdens de fotoshoot mag je kiezen uit een heleboel jurken en accessoires.  Heb je zelf ideeën? Die zijn altijd bespreekbaar. De fotoshoot vindt plaats in de studio van Fotojet in Ede.


Wil jij een zwangerschap fotoshoot doen bij Foto Jet, dan raad ik je aan om op tijd een afspraak te maken. Afspraak maken kan hier.


Het is mogelijk om één van de foto's voor een geboortekaartje te gebruiken.


Voor een afspraak op zaterdag geldt een weekendtoeslag van € 25


 

Benieuwd naar nog meer foto's? Kijk dan op mijn instagram account, ik plaats daar bijna elke dag een nieuwe foto!


Kosten :

Basic € 125

Inbegrepen:  • Reservering van de studio voor max. 2 uur

  • Gebruik van diverse jurken en 2 verschillende achtergronden

  • Foto's met partner en eventuele oudere kinderen

  • 3 digitale foto's, hoge resolutie

  • Professionele nabewerking


Voor uitbreidingspakketten en/of nabestellingen klik hier

Als je  een newbornshoot tegelijk boekt met de zwangerschapsshoot, kost de  zwangerschapsshoot basic nog maar € 75 ipv € 125 ( samen dus voor € 275 )
Zwangerschapsfotoshoot Ede Veenendaal Arnhem Nijmegen Utrecht
Zwangerschapsfotoshoot