Newborn

Newborn fotoshoot

Een newbornfotoshoot is een hele bijzondere fotoshoot, binnen een paar weken na de geboorte zijn de unieke kenmerken van een pasgborene al aan het verdwijnen. Het opkrullen, zoals in de buik, zal vanaf de 2e week na de geboorte al minder worden. Daarom adviseer ik om de newbornfotoshoot zo snel mogelijk na de geboorte in te plannen.


 


Voor de geboorte

Wanneer jullie besloten hebben om een newborn fotoshoot te laten doen, adviseer ik om al tijdens de zwangerschap een afspraak te maken voor rond de uitgerekende datum. Als de baby geboren is plannen we een definitieve datum, dit zal zijn wanneer de baby tussen de 5 dagen en de 2-3 weken oud is. Als het door omstandigheden niet mogelijk is om eerder te komen, dan kan een newbornshoot nog tot 6 weken na de geboorte. Sommige newbornposes zullen niet lukken, maar er zullen misschien wel wat lachjes voorbij komen!


 

Kennismaking

Tijdens de zwangerschap zal ik een afspraak met jullie maken voor een kennismaking in mijn fotostudio in Ede. Ik kan jullie dan alles uitleggen over de newbornshoot en we bespreken welke kleuren en props jullie eventueel willen gebruiken tijdens de newbornshoot. Wanneer je ook een zwangerschapsshoot bij mij doet, dan is er geen kennismaking vooraf, we kunnen dan na de zwangerschapsshoot bespreken wat jullie wensen zijn.


 

Accessoires

Voor een newbornshoot heb ik keuze uit heel veel verschillende spulletjes, in heel veel kleuren. Zowel voor jongetjes als voor meisjes. Mutsjes, haarbandjes, pakjes, doeken enz.


 

 Newbornshoot

De shoot vindt plaats in de studio van Foto Jet, in Ede  en duurt  2 tot 3 uur, de shoot start in de ochtend.


De fotoshoot begint op de beanbag, daar maak ik gebruik van 2 verschillende achtergronden en desgewenst met bijpassende wraps, haarbandjes, mutsjes enz. Ook is het mogelijk om 1 of 2 props te gebruiken en om samen met de baby op de foto te gaan. Dat geld ook voor eventuele broertjes en zusjes. ( dit wil ik graag ruim voordat de newbornshoot plaats vindt weten, dan kan ik er rekening mee houden)


Heb je een newbornshoot geboekt bij Fotojet en wil je een foto gebruiken voor het geboortekaartje, dan kan dat. Voor € 50 extra kom ik dan een foto voor het kaartje bij jouw thuis maken.  ( € 0,30 per kilometer reisvergoeding buiten de gemeente Ede) De newbornshoot zelf vindt altijd plaats in mijn studio.


Digitale achtergronden

Wat? Digitale achtergronden? Wat zijn dat? Ik zal het heel simpel uitleggen. Ik heb een zeer groot assortiment digitale achtergronden. Dit zijn foto's van mooie props. Ik " knip" jullie baby uit een door mij gemaakte foto en "plak" deze in 1 van mijn digitale achtergronden. Om dit zo mooi mogelijk te doen, wil ik graag van te voren weten welke digitale achterond  jullie mooi vinden. Jullie ontvangen ruim voor jullie naar mijn studio komen een link naar deze achtergronden, zodat jullie er alvast 2 kunnen uitzoeken. Ik zorg dan dat tijdens de shoot de baby op de juiste manier wordt gefotografeerd, zodat het er zo natuurlijk mogelijk uitziet.


Om practische redenen kan een newbornfotoshoot niet plaats vinden op zaterdag.


Benieuwd naar nog meer foto's? Kijk dan op mijn instagram account, ik plaats daar bijna elke dag een nieuwe foto!


Kosten :

Basic € 200

Inbegrepen:  • Reservering van de studio voor max. 3 uur

  • Gebruik van diverse accessoires, wraps enz ( heel veel keuze)

  • Eventueel met broertje(s) en/of zusje(s) en/of papa en mama

  • 3 digitale foto's, hoge resolutie

  • Professionele nabewerking

  • keuze uit een zeer groot assortiment van digitale achtergronden ( er mogen er maximaal 2 uitgekozen worden)

  • desgewenst een intake gesprek, ruim voordat de baby geboren wordt.


Voor uitbreidingspakketten en/of nabestellingen klik hier

Als je tegelijk met de newbornshoot een zwangerschapsshoot boekt, kost de zwangerschapsshoot basic € 75 ipv € 125  ( samen dus € 275 )

    •  
Na de newborn fotoshoot

Ongeveer 3 - 4  weken na de fotoshoot zijn de foto's klaar.


 

Goed om te weten

Betalingen geschieden vooraf aan de fotoshoot, de afspraak voor een newborn fotoshoot is definitief na aanbetaling van € 25.


Wil je een newborn fotoshoot boeken, doe dat dan op tijd, een newborn fotoshoot plannen is lastig en daarom laat Fotojet wat ruimte vrij in de agenda rondom de uitgerekende datum. Zodra de baby geboren is wordt de definitieve datum vastgelegd.  Een afspraak maken of een vraag stellen kan hier.


 

Deze shoots zijn ook erg leuk om cadeau te geven!
Newbornfotoshoot Ede Veenendaal Utrecht Nijmegen
Newbornfotoshoot