Babyfotoshoot

Babyfotoshoot 

Een babyfotoshoot is bedoeld voor baby's van ongeveer 6-10 maanden oud, die al zelfstandig kunnen zitten en nog voor ze zelf kunnen lopen. Soms willen ouders een newbornshoot, maar door de drukte van het krijgen van een nieuwe baby, gaat deze shoot aan hun neus voorbij. Wat er dan gebeurt is dat je een newborn hebt van ouder dan 3 weken en dan wordt het een stuk moeilijker om foto's te maken van je kleintje, omdat ze alle kanten op bewegen en veel meer wakker zijn. De beste fase om je baby daarna te fotograferen is wanneer ze kunnen zitten. Hier volgen vijf redenen waarom dit de perfecte tijd is om je kleintje te laten fotograferen.


Baby kan zelfstandig zitten

Wanneer een baby zelfstandig kan zitten, dan kunnen de foto's vanuit verschillende hoeken gefotografeerd worden, zonder moeilijke poses. Het is veel moeilijker om een baby die nog niet kan zitten te fotograferen, tenzij ze onder de 3 weken zijn. Als een baby zit, kun je zoveel meer dan wanneer een baby ligt. Ik heb verschillende schattige handgemaakte outfits voor zowel jongetjes als meisjes in de studio, dus geen gestress over wat aan te trekken!


Geen achtervolging

Wees eens eerlijk, hoeveel van jullie mama's hebben al niet achter jullie 18-maanden oude kleintje aangerend met een camera in de hand? Die kleine peuters weten niet hoe of wanneer stil te staan. Wanneer je je kleintje voor deze leeftijd laat fotograferen, kunnen ze alleen zitten, dus geen achtervolging! Op de sitter leeftijd zijn ze makkelijk te vermaken en de schattige lachjes zijn zo tevoorschijn te toveren met een simpel spelletje kiekeboe.


 

Kortere sessie

De meeste ouders realiseren zich niet hoe lang een newbornsessie kan duren. Deze sessies kunnen tussen de 3-5 uur duren, omdat de baby vaak tussendoor gevoed moet worden en verschoond. Een sittersession duurt 30-45 minuten en toch heb je daarna een verscheidenheid aan poses! Dus, in plaats van dat je een halve/hele dag kwijt bent, kun je technisch gezien de shoot in je lunchpauze komen doen. Dit is een win win situatie voor zowel de ouders als de baby ( en de fotograaf :) 


 

Nog niet eenkennig

We weten allemaal dat een baby eenkennig wordt. Sommigen zijn bang voor mannen, sommigen zijn bang voor vrouwen en sommigen houden helemaal niet van vreemde mensen! Wanneer je baby de sitter leeftijd heeft, is het zoveel makkelijker om contact te maken en die lieve lachjes te krijgen die wilt.


 

Allerschattigste leeftijd!!!

Eerlijk! Baby's van 6-10 maanden zijn het allerschattigst met hun mollige armpjes en beentjes en die grote ronde ogen! Dit is echt de fase in het leven van je baby die vastgelegd moet hebben!


 


Baby fotoshoot

Een babyfotoshoot kan al vanaf ongeveer 3 maanden, het is belangrijk dat de baby het hoofdje goed omhoog kan houden. De tarieven voor een babyshoot zijn hetzelfde als voor een sittersession.


Ook kindjes tot 4 jaar zijn welkom voor een leuke fotoshoot, de tarieven zijn hetzelfde als de sittersession, vraag gerust naar de mogelijkheden!


Kosten:


Basic € 125

Inbegrepen:  • Reservering van de studio voor max. 1 uur

  • Gebruik van diverse accessoires, kleding en 2 verschillende achtergronden

  • Foto's met papa en mama ( en eventueel broertje/zusje)

  • 3 digitale foto's, hoge resolutie

  • Professionele nabewerking
Voor uitbreidingspakketten en/of nabestellingen klik hier
babyfotoshoot  ede Veenendaal Arnhem Apeldoorn Nijmegen Utrecht
Babyfotoshoot